Skoglund Media
Facebookmarknadsföring
access-application-browser-1137308.jpg

Vad vi gör

Vår Facebook annonsering

Annonsering på Facebook & Instagram

Vi har erfarenhet av att skräddarsy strategier för flertalet olika företag som: E-handlare som vill ha fler sälj, lokala verksamheter som vill ha fler besökare, non-profits som vill öka medvetenheten om varumärket m.m.

Oavsett vad era KPI:s och målsättningar är så finns det alltid ett sätt att nå dit ni vill. Vi vet av tidigare erfarenheter vad som tenderar att fungera, vad vi behöver testa för att hitta ett vinnande koncept och hur man bygger en funnel för att vända en kall Facebook/Instagram- användare till en kund.

rawpixel-733989-unsplash.jpg

Planering & Strategi

Tillsammans går vi igenom era målsättningar och KPI:s, tidigare tillvägagångssätt, resultat och analyserar viktig kunddata. Baserat på detta lägger vi upp en kampanjstrategi som är helt skräddarsydd för att nå optimalt resultat. Ni skickar ert annonsinnehåll till oss och vi sätter igång efter att ni är 100% säkra på vårt upplägg.

kai-pilger-666758-unsplash.jpg

Distribution

Vi levererar kampanjer mot noga utformade målgrupper med anpassat annonsinnehåll och med rätt optimering. Längs med kampanjleveransen så drar vi nytta av Facebooks verktyg för att testa innehåll och målgrupper samt maximera leveransen på rätt plattformar. Vissa kampanjer, målgrupper, placeringar och annonser fungerar bättre för specifika verksamheter och vi väljer alltid det mest optimala för just ert företag.

nick-fewings-647669-unsplash.jpg

Transparens, Resultat & optimering

Vi skickar kontinuerligt rapporter med resultaten som ni är intresserade av. Baserat på resultaten vet vi exakt hur vi ska gå vidare och optimera kampanjerna för bättre resultat. Vi gör en optimeringsplan och förbättrar och skalar upp kampanjerna ytterligare. Ni kommer alltid ha 100% tillgång till de verktyg vi använder om ni vill ha inblick vår arbetsprocess.